FireRay Ruida RDC6563F Samostojna Vlaken Lasersko Rezanje Uporabi Krmilnik za Laserski Spodaj 1500W Stroj

FireRay Ruida RDC6563F Samostojna Vlaken Lasersko Rezanje Uporabi Krmilnik za Laserski Spodaj 1500W Stroj

Nov izdelek

€1 238.28

€1 491.90

-16%

Znižana cena!

Več podatkov

Uvod:

V RDC6563F brez povezave vlaken rezanje sistem nadzora, optični rezanje nadzor sistema neodvisno razvil Ruida Tehnologije.Nadzorni sistem, ki ima boljšo strojno opremo, stabilnost, in je bolje anti-visoke napetosti in anti-statične lastnosti.LINUX, ki temelji človek-stroj operacijski sistem, ki je bolj prijazno delovanje vmesnika in močnejši funkcije.Krmilnik vsebuje več popolne in odličen nadzor gibanja funkcije, velike zmogljivosti shranjevanje datotek, več združljiva U disk voznik, multi-channel splošni/posebni IO nadzor, integrirani namenske časovni sistem, strojna enkripcija in RAČUNALNIŠKE podpore za komunikacijo Ethernet komunikacijo in USB komunikacijski so obvezna.Z os se samodejno nastavitev višine sistem, ki temelji na kapacitivni zaslon, zaznavanje tehnologije, z uporabo visoko zmogljivih ojačevalniki in strokovno anti-motnje design.Uporaba hitro closed-loop control močno izboljša hitrost gibanja in hitrost odziva višina controller, in se zaveda, natančno samodejno višina nadzor.Z RDCutist programsko opremo, jo lahko uresniči funkcije leapfrogging, ki plujejo pod rezanje, kratke razdalje, ne da bi ga dvignili.

Opis Funkcij:

1. To lahko podpira do 6-os za visoke hitrosti gibanja, največja frekvenca impulza, ki lahko dosežejo 500Khz. 2. Vsako os podpira pozitivne in negativne omejitev, servo vhod za alarm za odkrivanje in zaščito. 3. Linearni/arc/B-zlepek interpolacija natančnost +/-0.5 impulz. 4. Podpora majhen krog omejitev hitrosti, moč slediti in druge funkcije. 5. 15 splošne fotoelektrično izolacije vhodi, ki je združljiv z 5V/12V/24V logiko ravni. 6. 15 splošne fotoelektrično izolacije OC vrata proizvodnje, največ 300mA disk zmogljivosti (s stalnim trenutna zaščita), lahko neposredno pogon 24V/5VDC rele. 7. Notranji sistem za šifriranje, nadzor, na krovu parameter za shranjevanje, in največja možna kapaciteta 256M. 8. S-tip pospešek in pojemek nadzor in prilagodljivo hitrostjo naprej obdelave dejansko zagotavlja gladkost gibanja. 9.Laser lahko podpira več laser vrste, kot so optični in stekleni cevi. 10. Podpora 5V, 24V PWM/L_ON laser nadzor izhod signala. 11. Podpora 5V, 10V analog napetost laserupravljanje napajanja izhod.

1. Zavedati visoke hitrosti, hitrost gibanja in hitrost odziva servo motor ali stopite motor. 2. Podpora žaba skoči, polet rezanje, kratke razdalje, ne da bi dvignili in druge funkcije. 3. Podpora avtomatsko krmljenje, AB stikalnih gibanje in druge funkcije. 4. Podpora različne zaščitne funkcije, kot so trčenja alarm, omejitev varstva in servo alarm. 5. Samodejno umerjanje kapacitivnost parametre lahko spoznal, da ustrezajo vse rezalne glave. 6. Podpirajo različne dvižne višine in hitrosti, nastavitev za lažjo različne načine rezanja. 7. Podpora različne perforacijo metod, kot so segmental perforacijo, postopno perforacijo, in pulse perforacijo. 8. Optimizirana udarec nadzora za učinkovito zmanjšanje plina izgubo in 3-stezni plina nadzor proizvodnje. 9. Podpora daljinski upravljalnik brezžični upravljalnik, USB, Ethernet. 10. Sistem prihaja s časom sistem za sistem šifriranja in obrok za upravljanje

RDC6563F Mainboard Tehnični Parametri:

Tehnične parametre Z-osi servo sistem:

1. Dinamični naslednje natančnost je manj kot 0,1 mm. 2. Odkrivanje natančnost je manj kot 0,01 mm. 3. Kapaciteta kondenzatorja obseg zaznavanja 0~za 9,9 mm. 4. -10V~+10V servo pogon analogno napetost nadzor proizvodnje. 5. Najvišja hitrost, ki lahko dosežejo 800mm/s, največji pospešek, ki lahko dosežejo 10000mm/s^2.

Oznake: satja tabela, rdc6445g, lineair železnici, laser cut, co2 laser machin, tkanine laserski rezalni stroj, raytool, glavo laser, laser ttl, 405nm.

Podatki

Certifikat CE , Rohs , FCC
SKU WT011905233
Blagovna Znamka FIRERAY
OS WinXP; Win7;Win8;Win10; 32-bitni ali 64-bitni
Certificiranje ROHS
Številka Modela RDC6563F
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

FireRay Ruida RDC6563F Samostojna Vlaken Lasersko Rezanje Uporabi Krmilnik za Laserski Spodaj 1500W Stroj

FireRay Ruida RDC6563F Samostojna Vlaken Lasersko Rezanje Uporabi Krmilnik za Laserski Spodaj 1500W Stroj

Uvod: V RDC6563F brez povezave vlaken rezanje sistem nadzora, optični rezanje nadzor sistema neodvisno razvil Ruida Tehnologije.Nadzorni sistem, ki ima boljšo strojno opremo, stabilnost, in je bolje anti-visoke napetosti in anti-statične lastnosti.LINUX,

Podobni izdelki: